IMG_0064(NB! Dette er IKKE coveret på boken!)

ENDELIG kan jeg presentere den nye boken min!

Dere har sikkert fått med dere at jeg har vært ute og reist mer enn normalt denne høsten? Dette «skyldes» altså at min nye lavFODMAP-bok er en helt unik bok:

LavFODMAP på reise

De fleste liker jo å reise, men mange med IBS vegrer seg, så mye at de blir hjemme. Jeg håper boken kan gi inspirasjon og trygghet på veien!

Å få skrive bøker om de to tingene jeg liker aller best, å lage mat og å reise, har vært en drøm og jeg har egentlig følt at dette har vært mer som hobby enn som jobb. Når det å spre kunnskap om lavFODMAP i tillegg er noe jeg virkelig brenner for føles det enda bedre!

Boken tar utgangspunkt i IBS og lavFODMAP-dietten, men kan selvfølgelig lett tilpasses dem med cøliaki og/eller andre matintoleranser. Jeg kan ikke røpe alt innholdet i boken men dette er noe av det du vil finne:

  • mange råd og tips til selve reisen
  • oppskrifter på mat du kan ta med deg på tur
  • oppskrifter på mat du kan lage på rommet, med tilhørende liste over hva du bør ha i kofferten, handleliste osv…  (ja, det er faktisk mulig å lage mat på rommet! 😉 )
  • ordlister på 5 forskjellige språk

DA skjønner dere kanskje hvorfor jeg skal på vingene igjen allerede i morgen? Dette er siste turen i forbindelse med boken og den går til Madrid og Cannes. Om jeg er sliten? Hehe, det blir nok mye hotellseng og ikke så mange oppdateringer her på bloggen, men jeg kommer sterkere tilbake!

 

 

Lagre