LavFODMAP front 72dpiI morges våknet jeg opp til en særdeles gledelig nyhet, nemlig at lavFODMAP-boken min er den 11. mest solgte boken i kategorien «sakprose, norsk, voksen, salg januar tom. juni 2015». De ordinære boklistene blir gitt ut en gang i uken av den norske bokhandlerforeningen. Siden foreningen har sommerferie nå poster Bok365, som er en uavhengig nettavis for bøker, littertur og samfunnsspørsmål, egne, litt andre lister, men basert på tall fra den norske bokhandlerforeningen.

På denne listen, over hele første halvår av 2015 ligger altså lavFODMAP-boken min på en 11. plass!

Tusen, tusen takk til alle dere som har kjøpt boken, som følger meg på Facebook, her på bloggen og som engasjerer dere og kommenterer.

For å feire dette gir jeg ut en gratis e-bok til en av dere! Alt du må gjøre for å være med i trekningen om å vinne er:

  • lik lavFODMAP på facebook
  • del favorittinnlegget eller bildet ditt fra lavFODMAP sin Facebookside
  • skriv en kommentar her i bloggen når du har gjort punkt 1 og 2

Jeg trekker en vinner mandag 3. august. Lykke til!

 

Lagre