Imodium, et must!

Imodium, et must!

Jeg har alltid Imodium med meg i vesken. Skal jeg ut å reise hender det jeg tar 1/2 for å forebygge. Legen har til og med sagt at dette er lurt, da unngår jeg at jeg plutselig må på do under flyreisen (noe som er mitt største mareritt).

Flere forskjellige typer Imodium

Jeg foretrekker Imodium Comp, den som inneholder Simeticone. Jeg synes den lindrer de verste magekrampene (antageligvis fordi den tar noe av luften). Dessverre får man ikke den på resept i Norge og den er ganske dyr. Skal du til utlandet kan du kjøpe den der, til halve prisen! Vanlig Imodium er det mulig å få på resept, men jeg vet ikke hvilke vilkår som må oppfylles for å få dette.

I utlandet (muligens også i Norge?) får man også Imodium Instant. Dette er en smeltetablett som man bare legger på tungen. Genialt når man er skikkelig, skikkelig dårlig og alt renner gjennom, eller når man ikke har tilgang til drikke. Min erfaring er dog at den ikke virker så godt som den i pilleform.

NB! Jeg er ikke lege og dette er et råd fra pasient til pasient. Du må selv snakke med legen din om medisinering!

 

Lagre