Siden magen min er ganske så fisefin, dvs. fru-vil-ikke-ha-fiber har jeg store problemer med glutenfrie knekkebrød med mye frø. Jeg måtte derfor finne på min egen oppskrift på glutenfrie knekkebrød, uten så mye frø og fiber. Etter å ha testet ut litt forskjellig har jeg kommet frem til en veldig god oppskrift.

Til ett stekebrett glutenfrie knekkebrød trenger du:

230 g. vann

50 g. olje

90 g. havremel (lag havremel selv)

90 g. TORO glutenfri lys blanding

1 ts. bakepulver

40 g. solsikkekjerner (kan droppes)

Litt salt og sesamfrø til å strø på toppen

Fremgangsmåte: Sett ovnen på 160 g. varmluft. Bland vann, olje, mel, bakepulver og solsikkekjerner i en bolle. La blandingen stå å svelle i 10 min.

Smør blandingen på et bakepapirkledd stekebrett. Strø overflaten med litt salt og sesamfrø og stek knekkebrødet i 10 min. på midterste rille. Ta brettet ut og del knekkebrødet i mindre biter med et pizzahjul. Stek videre i 50 min.

La knekkebrødene bli kalde på en rist og oppbevar de i en tett boks.

Lagre