Glutenfri og laktosefri fyllt pannekake er utrolig godt både til lunsj, middag og kvelds!

På Facebook skrev jeg at det «verdens pannekakedag», men jeg tror muligens jeg mente «den internasjonale pannekakedagen» eller «pannekakedagen»… Jaja… jeg tror poenget kom frem! Pga. denne dagen (og fordi jeg hadde litt stekt kjøttdeig igjen fra gårsdagens middag) ble det fylt pannekake gratinert i ovnen til middag i dag.

For å lage glutenfri og laktosefri fyllt pannekake trenger du

Pannekaker

Stekt kjøttdeig

Ost

Ev. salat

Fremgangsmåte:

Lag pannekaker. Krydre kjøttdeigen, ev stek opp litt raspet gulrot og andre grønnsaker du tåler sammen med kjøttdeigen. Krydre med salt, pepper, soyasaus, litt tomatpure eller lag en tomatsaus. Bruk fantasien!

Legg kjøttfyllet på pannekakene og rull sammen og lett de i en ildfast form. Dryss ost over og stek i 10-12 min. på 200 grader, midterste rille.

NB! Hvitost er naturlig lav på laktose og de fleste får ingen problemer av å spise vanlig hvitost. Du trenger derfor ikke laktosefri hvitost.

Lagre