Gluten- og laktosefrie kokosmuffinsGluten- og laktosefrie kokosmuffins

Hvis du liker kokos kommer du til å elske disse. Kokos er lavFODMAP inntil 18 g. så du bør ikke spise for mange av disse, men selv ved 1-2 stk. vil du holde deg under grensen!

Til ca. 7  gluten- og laktosefrie kokosmuffins trenger du:

55 g smør

80 g. sukker

1 egg

50 g. tykk kokosmelk (la en boks med kokosmelk stå i kjøleskapet og bruk den melken som har stivnet, som ligger på toppen)

1/2 ts. bakepulver

40 g. kokos

40 g. glutenfri, lys melblanding

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 200 grader. Pisk sukker og smør hvitt og tilsett egget. Bland det glutenfrie melet med bakepulveret og kokos. Bland alle ingrediensene vekselvis til du har fått en klumpefri røre.

Sett muffinsene i små muffinsformer og stek dem på midterste rille i ca. 10-15 min.

Serveres med litt krem til.

TIPS: For å få disse helt mlkefrie kan du bytte ut smøret med melkefritt smør og bruke havrefløte på toppen.

Lagre