Etter å ha skrevet mitt forrige innlegg, om vårløk og purreløk, kom jeg til å tenke på noe… Det kan jo synes som om det grønne på løken er greit… kan dette være greit? Altså, om man legger hvitløk i vann (ev. lar den ligge for lenge i kjøleskapet, som jeg har gjort), kan man spise det grønne? Det er jo langt i fra noe logikk i dette, siden jeg ikke har hørt at man kan spise det grønne fra andre løksorter, men… det slo meg plutselig… om hvitløk er hvitløk, eller om det grønne er mildere? Mon tro om fru-løksensitiv må teste ut dette…

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Ut av komfortsonen!

For noen uker siden fikk jeg en invitasjon til å være med på Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer sitt julemøte. Ut av komfortsonen Jeg var egentlig på vei til å kaste brevet i bosset (bergensk for søppel), men så tenkte jeg: "Kjenner jeg noen som skal gå?...

Les mer...

Helse, Hverdagen

På gjensyn!

I dag har jeg blitt intervjuet til en sak som skal på trykk i slutten av mai. I tillegg har jeg  pakket. I morgen skal jeg på min siste tur til Kina, ihvertfall så lenge mannen bor der. I august kommer han hjem igjen, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg blir...

Les mer...