Som mange vet så har jeg en egen reiseblogg, No-Backpacker. Bloggen ble startet før jeg begynte på lavFODMAP-dietten. Jeg skrev på norsk ganske lenge, men gikk over til engelsk i vår/sommer, tror jeg. Bloggen omhandler det å reise med «dustekropp», dvs. både med funksjonsnedsettelse og på lavFODMAP-diett. Det er selvfølgelig også en del hotellanmeldelser og generelt om reising i bloggen.

Fordi jeg nå har mange andre prosjekter på gang blir det mindre tid til å opprettholde reisebloggen OG lavFODMAP-bloggen. I tillegg ser jeg at de to bloggene ofte overlapper hverandre. Mye av hverdagen min handler om å ikke være frisk, noe som selvfølgelig også preger det å reise. Hotellomtalene mine beskriver f.eks. hvordan hotellet er tilrettelagt for dem som ikke bare sover på hotellet, men slike som meg, som ofte bruker mye av tiden enten på hotellrommet for å hvile eller bruker hotellets fasiliteter som room-service, svømmebasseng, treningsrom, restaurant osv… For å få et bilde av meg som reiseblogger kan dere lese disse to intervjuene med meg: Fra INmagasinet og fra Expedia Norge sin blogg. Dere kan selvfølgelig også ta en titt innom reisebloggen.

IMG_4567.JPGNå vurderer jeg å fortsette reisebloggen min i denne bloggen. Både fordi jeg ikke har tid til å oppretholde to blogger, men også fordi jeg tror det jeg skriver i reisebloggen også er relevant for dere som leser denne bloggen. (Denne bloggen har alltid vært på norsk og det kommer den fortsatt til å være.)

IMG_4622.JPG

 

 

 

 

 

 

Hva tenker dere? Ønsker dere å lese reisereportasjer med en «sjuklingvri», hva dere bør ha med dere på tur, hvordan dere skal håndtere fly, flyplasser, hoteller, hotellomtaler, restaurantomtaler, erfaringer (hvor syk og fedup jeg av og til er på tur… 🙂 ), eller er det ikke interessant? Fordi jeg ønsker å vite hva flest mulig synes og tenker kommer jeg til å lodde ut en liten pakke med lavFODMAP-digg jeg har kjøpt her i London (ja, hva kjøper jeg med meg når jeg er i London mon tro?): Gingin (ingefærdrops), peppermyntedrops (disse er kjøpt på flyplassen i Amsterdam), tørket ramsløk* (som de egentlig har på samme butikken hjemme, men som jeg ikke har funnet) og laktosefri melk, som tåler romtemperatur og langtidslagring, i porsjonspakninger. Det er mulig jeg putter noe annet i pakken og, men det har jeg ikke bilde av her og nå.

For å være med i trekningen kan dere svare her i bloggen, på Facebooksiden,Instagram eller i en mail: cecilie@lavfodmap.no (Kun for lesere som bor i Norge.)

  • Ramsløk er ikke testet av Monash, men fordi det er en urt som smaker løk, antar jeg at den er lavFODMAP, siden urter er lav.

 

 

Lagre