Pailøs skinkepai, hva er det for noe da?

Idag fant jeg ut at jeg måtte lage en ny vri på den kjedelige frokosten min med stekt egg og skinke. Dessverre kan lav FODMAP frokost bli veldig lite variert, spesielt i begynnelsen når man er livredd for å spise feil.  Skinkepaien ble kjempegod og nesten ble litt souffle-aktig!

Til en porsjon pailøs skinkepai trenger du:

1 egg

30 g. laktosefri mat- eller kremfløte

20 g. revet ost

50 g. skinke eller bacon

Salt og pepper (om skinken er salt trenger du ikke salt!)

Ev. det grønne fra vårløk eller purre.

Tilbereding:

Pisk egget lett og bland inn resten av ingrediensene. Stek i 20-25 min. på 200 g. midterste rille.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

2 Kommentarer

    • Cecilie

      Mannen digget den og! Han og sønnen liker godt at jeg går på lav FODMAPdietten, de mener de får veldig mye god mat for tiden… 😀

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.