Når man først får omtale av lavFODMAP-boken sin, kunne man vel ikke ønsket seg en bedre omtale? Denne omtalen ble trykket i bladet «Fordøyelsen» som er medlemsbladet til Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer (LMF).
Når man først får omtale av lavFODMAP-boken sin, kunne man vel ikke ønsket seg en bedre omtale? Denne omtalen ble trykket i bladet «Fordøyelsen» som er medlemsbladet til Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer (LMF).
Grunder, skribent og forfatter
Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.
Del på:
Lignende innlegg
Nå er det ikke lenge til boken kommer og da kan jeg endelig gi en liten sniktitt på baksideteksten! I skrivende stund sitter jeg i Hong Kong. Som mange av dere vet så jobber mannen min for tiden i Kina mens jeg er i Norge. Fra mai til jul traff vi hverandre bare...
Tanker om den nye lavFODMAP-boken: Kaker og desserter for sensitive mager lavFODMAP (Egenreklame) Rett over nyttår kommer den nye lavFODMAP-boken min ut. Man skulle tro at jeg var vant til spenningen rundt dette med å gi ut bøker nå, men jeg må innrømme at...
Ja, du gjettet riktig. Tittelen på den nye boken vår er "Sunn og frisk med sensitiv mage, en fullstendig guide til kosthold og mestring." Som lovet i forrige innlegg skal jeg skrive om 2018. Heldigvis vet jeg ikke alt, men jeg vet noe. Noe kan jeg dele med dere...
Velfortjent 🙂
Tusen takk Anette! Men du, jeg har prøvd å maile til deg… Du var vinneren av den lille «London-pakken». Send meg adressen din på en mail, cecilie@lavfodmap.no så skal jeg sende pakken over påske! 🙂
Har svart deg på mail nå, tusen takk 😀