IMG_5828I går, til middag, prøvde jeg ut begge urtesaltene og ramsløken. Først etterpå skjønte jeg hvor idiotisk det var. For det første burde jeg testet ut ett og ett krydder for å vite hva det var jeg reagerte på, om jeg fikk en reaksjon. Og for det andre burde jeg ikke ha testet ut dagen før jeg skulle ha kurs…

Gansk nøyaktig en time etter middag ble jeg usigelig kvalm, noe som varte gjennom kvelden og natten. Da jeg stod opp i morges, kl. 06.15 var jeg fortsatt kvalm. Fordi jeg veldig sjeldent holder kurs og fordi kursdeltagerne hadde satt av tid, hadde jeg lite lyst til å avlyse. Jeg satte meg derfor i bilen og kjørte. Halvveis ble jeg enda dårligere og måtte kjøre inntil veien fordi jeg trodde jeg skulle spy… herlig… Jeg ringte og snakket med hun som hadde bestilt kurset og vi ble enige om at jeg måtte bestemme selv. Og jeg bestemte meg for å dra, enda så dårlig jeg følte meg. Det kjipe med sånne dager er jo at jeg ikke helt vet om det er vanlig IBS-mage eller om jeg rett og slett er syk og da kan jeg både bli bedre og verre.

Da jeg kom til salongen møtte jeg folk jeg kjenner og fikk fortalt hvordan det stod til. Av erfaring vet jeg at ting blir litt lettere om dem som er rundt vet at jeg ikke er helt god, sånn i tilfelle jeg forsvinner. Og det stemte nå også. Ting lettet litt, for en periode ihvertfall, og vi fikk gjort det vi skulle gjøre. Heldigvis fant vi ut at det var mer praktisk at jeg kommer tilbake igjen om noen uker, i stedet for å dra tiden ut i dag, dvs. at vi ble ferdige etter 1,5 timer. DET var godt for da begynte jeg å bli dårligere igjen.

Du kan tro det var godt å komme hjem til sin egen sofa og stue etter en slik dag. Selv om jeg fortsatt er kvalm og i tillegg har fått vondt i magen, er det alltid godt å være hjemme! Krysser fingrene for at magen blir bedre, litt brennkvikt, siden jeg skal reise til Oslo på fredag og videre til Marokko på lørdag. Jeg har uansett bestemt meg: Hverken magen eller resten av dustekroppen skal få ødelegge for reisingen min, dette skal jeg klare! Pføy, det er da do over alt! (Sa hun lett overbevisende til seg selv… 🙂 )

Lagre