De siste dagene har magen trøblet seg igjen og jeg er usikker på hva det egentlig er. En stund tenkte jeg at det måtte være en hvitløksolje jeg brukte på fredag kveld, men da burde symtomene ha gitt seg nå. Ellers kan jeg ikke finne noe «galt». Jeg holder derfor en knapp på eggløsning (sorry til dem som synes jeg er for personlig her, men det er vel noe alle jenter/damer har, så det burde ikke være tabu å skrive det her vel?). Det er også godt mulig at det bare er sånn, at det ikke finnes noe forklaring.

Jeg tror akkurat det med «ingen forklaring» er vikitg å tenke på og akseptere. Av og til er det nemlig slik, også for friske personer, at man bare har vondt i magen, uten noe årsak. For oss som går på diett er det fort gjort å skylde på maten, lete og lete og bli sprø i hodet fordi vi ikke finner ut av det. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å lete litt, ev. teste ut matvaren jeg mistenker en gang eller to til, og så gi slipp. Jeg vet, det er lettere sagt enn gjort, men jeg skal ihvertfall prøve!

Andre som har tanker om dette?