Av og til er man bare litt sulten, man føler det blir for mye mat med middag, men vil gjerne ha noe «digg» til kvelds. På lørdag «var vi der». Sønnen hadde kjøpt kyllingvinger i sommer og disse tok jeg opp fra fryseren. I utgangspunktet er jeg ikke så glad i kyllingvinger siden jeg synes det blir lite mat og mye fett. Akkurat derfor tenkte jeg at det kom til å egne seg som «lørdagsdigg» på en dag der vi ikke var supersultne, trodde vi…

Marinerte kyllingvinger

Kyllingvinger – så mye som du vil ha

2 porsjoner med barbeque-saus (ev. tilpasset mengden kyllingvinger) (se oppskrift i boka eller her)

4-5 toppede teskjeer med laktosefri yoghurt

1 ts. chili (jeg ville ha kyllingvingene ekstra sterke)

Litt ekstra salt

Fremgangsmåte

Lag marinaden og hell den over kyllingvingene. Bland godt. Jo lengre kyllingvingene får stå, jo mer smak blir det, de kan gjerne stå over natten! Mine stod i kjøleskapet i 2-3 timer.

Stek kyllingvingene på 225 grader, midterste rille i ovnen og i ca. 50 min.

Serveres med ris eller glutenfritt brød.

Marinaden ble en himmelsk saus og da vi begynte å spise merket vi at vi var sultne… Vi spiste oss både mette, og litt kvalme… 🙂

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.