Hvis du trenger noe å friske opp munnen med kan jeg anbefale Lav FODMAP peppermyntedrops: Wilhelmina Pepermunt

Jeg har flere ganger blitt spurt om hva jeg bruker i stedet for tyggegummi når man har stålånde (du vet, de gangene man lurer på hvorfor i alle dager nesen er plassert rett over munnen…) eller bare vil ha litt friskere «pust». Jeg har pleid å kjøpe Gin gin når jeg er i England (kjøpes på Holland & Barrett eller på Whole Food Marked like ved Piccadilly Circus i London). Dette er ingefærdrops som både «renser opp» i munnen i tillegg til at de hjelper mot vondt i magen og kvalme. For meg har disse vært redningen når jeg har vært skikkelig dårlig. Om de hjelper? Vel, så lenge jeg tror at de hjelper, så hjelper de!

Dessverre er jeg ikke i England mer enn 2-3 ganger i året og selv om jeg virkelig hamstrer Gin Gin de gangene jeg er over, går jeg av og til tom. På vei hjem fra Toulouse hadde jeg veldig god tid på Schipol (flyplassen i Amsterdam). Dvs. jeg saumfarte butikkene for noe å handle. Og jeg fant…

Lav FODMAP peppermyntedrops: Wilhelmina Pepermunt

Disse har jeg sett mange ganger, men jeg har aldri smakt de før, ei heller sjekket om de er lav FODMAP. Det gjorde jeg for noen dager siden og det viste seg at de også var veldig gode! Det eneste som er dumt med dropsene er at de er ganske store. Jeg har derfor delt mine i 4 og puttet de en en liten «pilleeske».

Kjøpes: På Schipol (muligens også ellers i Nederland?)

Pris: 1,5 Eur.

 

Lagre