Å ha leilighet med kjøkken er intet mindre enn genialt når man har restriksjoner i matveien!

Selv om jeg absolutt elsker luksuhoteller, må jeg innrømme at det å ha kjøkken, om enn bare to kokeplater og et kjøleskap som vi har nå, gjør ferien mye enklere. Det å slippe og måtte tenke på hvor vi kan gå å spise, hva vi skal spise og om servitøren forstår alle mine behov, er en befrielse.

Ikke så lett å forstå!

Jeg vet ikke om franskmennene forstår eller om de ikke vil forstå, men de skjønner absolutt ikke engelsk. Selv når jeg spør etter en kopp kaffe (coffee) blir de helt satt ut, så mye at de må hente en kollega. Da må jeg si jeg er glad jeg enda ikke har prøvd å spise middag på restaurant her! Vi skal ut å spise på onsdag, men da har jeg tenkt å spise på forhånd, så slipper jeg de store katastrofene rett før vi skal reise hjem. Vi drar til Paris på torsdag og tar siste natten på fint hotell der. Skal bli spennende å se hvordan det går da!

Mer om glutenfritt og allergivennlig mat i Nancy her.

NB! I forrige uke sendte jeg inn noen yoghurtoppskrifter til en konkurranse. Om du vil at en lav FODMAP oppskrift skal vinne kan du stemme på «laktosefri yoghurt med hjemmelaget glutenfri musli» her. Jeg blir veldig glad for enhver stemme jeg får! (Du trenger ikke å være på Facebook el. det er bare til å trykke på «stemmeknappen» og så har du stemt.)

Lagre