Når du er supersulten og trenger noe for å få opp blodsukkeret litt brennkvikt kan du lage laktosefri yoghurt med hjemmelaget, glutenfri musli. Knus glutenfrie muslibarer og bland med yoghurt og du får en god start på dagen eller et næringsrikt og godt mellommåltid.

Laktosefri yoghurt med blåbær:

 

1/2 l. laktosefri yoghurt naturell

150 g. blåbær

25-30 g. melis

Rør blåbær og melis og bland dette med yoghurten. Smak ev. til med litt mer sukker om du vil ha en søtere yoghurt.

Glutenfrie muslibarer:

90 g. havregryn

30 g. sukker

25 g. solsikkekjerner

25 g. gresskarkjerner

30 g. olje

20 g. hakket sjokolade

Bland allle ingrediensene sammen og sett kakene som rektangulære barer eller små runde kaker. Stek i ca. 25 min. på 175 g. midterste rille. Barene oppbevares i en tett boks og holder seg 10-14 dager.

 

 

 

 

Lagre