Mange lurer på hvordan man kan lage havremel av havregryn

I flere av oppskriftene mine bruke jeg (glutenfritt – havre er naturlig glutenfritt og moderat FODMAP – inntil 23 g. Med mindre du har cøliaki trenger du derfor ikke glutenfritt havregryn – det går helt fint med vanlig) havremel. Jeg har aldri selv kjøpt havremel, men jeg antar det er dyrere enn havregryn. Derfor deler jeg her hvordan du kan lage havremel av havregryn selv.

Les mer: Slik lager du kjempegode frokostvafler med havremel

Les mer: Oppskrift på glutenfrie rundstykker med havremel

Lag det selv!

Putt havregryn i «hakkeboksen» (vet ikke hva det heter…. ) som hører til stavmikseren og kjør på full guffe til grynene er blitt mel.

Jeg vil tro man kan bruke en foodprosessor til denne jobben også.

 

Hvordan man kan lage havremel av havregryn

Hvordan man kan lage havremel av havregryn

 

Lagre

Lagre