Handle på iHerb

Jeg trodde de aller fleste hadde hørt om iHerb (trykker du på linken og er ny kunde får du litt avslag om du handler for en viss sum, og jeg får noen kroner… 🙂 ) men jeg ser at det stadig dukker opp spørsmål ang. nettbutikken, så her kommer litt informasjon til deg som vil handle på iHerb.

Butikken har et enormt utvalg innen helsekost, men du må selv vite om varene er lovlig å importere til Norge.

For å unngå at du må fortolle og momse varene er det lurt å holde seg under den tollfrie kvoten på 350 Nkr (ink. fraktomkostningene). (Du kan bestille flere småpakker i stedet for en stor.) For å finne omregningskursen som tollvesenet bruker, trykk her. Jeg har selv aldri kjøpt for mer enn 350,- så jeg vet ikke hva det koster om du velger å gå over den grensen, men jeg vet at det er både toll og moms på import av matvarer. Jeg vet også at det koster et fast beløp for å få varene fortollet.

Fraktkostnader:

Dette varierer etter hvor raskt du vil ha pakken og hvor tunge varene dine er.

Bruk gjerne denne koden: ECI984 for å få inntil 5$ eller 10$ i avslag på din første ordre (og jeg får også litt rabatt på min neste ordre).

 

 

Lagre