EGENREKLAME OG KONKURRANSE

Synes  du ferie og lavFODMAP høres veldig slitsomt ut?

Jeg kan, i en begrenset periode, selge «lavFODMAP på reise» til 180,- kroner inkl. Frakt. (Normal pris er fra 240-290)

I boken får du mange gode reisetips for den som gruer seg til ferie og lavFODMAP. Oppskrifter på lavFODMAP-mat som er lett å ta med på tur. Oppskrifter på lavFODMAP-mat du enkelt kan lage i en liten eggekoker (brød, kaker, middager….). Og lavFODMAP-ordlister på 6 forskjellige språk: engelsk, gresk, italiensk, tysk, fransk og spansk. Boken egner seg også veldig godt for dem som har cøliaki!

Kjøper du boken innen 17. Juni blir du med i trekningen om en super eggekoker (NB, du må ha adapter, fåes på Claes Ohlson) en liten visp, en liten kniv i porselen, et ekstrabatteri til mobilen, en mini pilleeske (dropsene er neppe lavFODMAP, men selve esken er super å ha tabletter i), laktasetabletter jeg har kjøpt i Tyskland (de har en depoteffekt, slik at de varer i 4 timer), en matboks med flere rom (ikke 100% tett, men veldig grei på reise likevel) og en super vannflaske med sil/juicepresse i bunnen.

Tilbudet og muligheten til å være med i trekningen gjelder tom. 17. juni. Og KUN ved direkte bestilling til meg. Jeg foretar trekningen den 18. juni.

Hvordan kan jeg bestille dette tilbudet?

Hvis du vippser 180,- til 91367619 og husker å skrive navn og adresse på, så sender jeg ut bøkene fortløpende! Siden dette er et ekstraordinært tilbud er det ikke returrett.

NB! Jeg kan ikke garantere at utstyret skal vare for evig. Jeg har kjøpt det i Kina, men har alt selv og har ikke hatt noen problemer. Har prøvd forskjellige visper og denne er den eneste som ikke har gått i stykker etter tre visp… Utstyret har reddet meg fra å sulte ihjel/drepe noen pga. lavt blodsukker (hehe… ;). Alle som har smakt blant annet eggekokersjokoladekaken har spurt meg om den virkelig er glutenfri fordi den er så god! Det vil si at du bør ta med deg litt ekstra melblanding (oppskrift i boken) for å unngå misunnelse fra reisefølget ditt!

Skal du til Polen i sommer? Her er polsk ordliste!