Håper alle har hatt en fin dag med mye god (lav FODMAP) mat! Selv spiste jeg den vanlige frokosten min, 2 egg og litt skinke. Før jeg gikk i besøk til svigermor spiste jeg litt hjemmelaget potetsalat og serranoskinke og i besøket ble det laks, eggerøre, kokt skinke og spekeskinke. Jeg hadde med meg hvit sjokolademousse til alle sammen, og gleden var stor da selv de som egentlig ikke liker sjokolademousse, likte min! Hurra!

Min kjære svigermor har, på sine eldre dager, fått grønne fingre og i dag fikk jeg se alt hun har plantet på den lille hageflekken sin: Gressløk, jordbær, ramsløk, løpstikke og div annet. Frekk som jeg er spurte jeg om jeg kunne få noen avleggere av ramsløken og gressløken. Jeg endte opp med å få med avlegger fra ramsløken og løpstikken og så fikk jeg en stor potte med gressløk, som hun hadde laget til til meg!

I ettermiddag plantet jeg ramsløken og løpstikken (den er jeg litt usikker på, men jeg får vel bare teste ut….) i potter på altanen, så får vi se om jeg har like grønne fingre som min svigermor!

Ramsløk

Ramsløk

 

Lagre

Lagre