God morgen fra BergenSkjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36Da er jeg tilbake igjen etter en ukes eventyr på Kreta. Flyturen hjem var en skikkelig «heisatur» der vi tok første flyet kl. 06.00 (dro fra hotellet kl. 03.30) og to flybytter. Planen for i dag var egentlig å skrive om Kreta, men i dag er jeg rett og slett sånn akkurat i live. Dvs. hverken kroppen eller hodet henger med, så jeg planlegger en dag på sofaen med en bok (i tillegg til at jeg skal vente på kofferten min, som tok seg en aldri så liten sight-seeing tur på egen hånd).

Fortvil ikke, det kommer blogginnlegg både om Kreta, hotellene, lavFODMAP og noen digge oppskrifter etterhvert, jeg må bare klare å samle meg litt. Det går litt i ett her for tiden. Neste helg drar jeg til en messe i Liverpool, en såkaldt «free from»-messe, uken etter blir det en tur til Oslo for et møte med redaktøren min, og så går det slag i slag med en ny samarbeidstur med det tyske turistbyrået, tur til Madrid og Cannes og til slutt juleferie i Kina, sammen med familien.

(Turen til Kreta og turen til Tyskland er arrangert i samarbeid med det greske og tyske turistyåret, ellers er alt annet betalt av egen lomme! 🙂 )

 

 

Lagre