Glutenfrie matmuffins med gulrot og havre egner seg godt til lunsj, som tilbehør til suppe eller som et lite mellommåltid. Jeg har de ofte med meg på reise fordi de holder seg saftig og gode litt lengre enn brød. Jeg må innrømme at jeg er litt usikker på hvor lenge de kan holde seg, uten å bli dårlig. Jeg tenker da på dårlig som i bedervet. Jeg vil tro de kan holde seg ihvertfall i 1-2 dager i romtemperatur.

Oppskrift på glutenfrie matmuffins med gulrot og havre

4 egg

110 g. olje

100 g. laktosefri yoghurt naturell

2 ts. sukker

1 ts. natron

90 g. havremel (lag ditt eget havremel)

100 g. TORO lys melblanding

100 g. revet gulrot

Tilbereding:

Bland oljen, egget, yoghurten og sukkeret. Tilsett melet, natron og gulroten. Putt i muffinsformer.

Stekes på midterste rille, 200 grader i 14-16 min.

TIPS: Kutt opp skinke i terninger og legg i røren. Litt gressløk og oregano er også godt!

 

Lagre

Lagre

Lagre