Glutenfri og laktosefri peppersausGlutenfri og laktosefri peppersaus

Oppskriften er postet i et annet innlegg, men jeg tenkte det var lurt å poste den i et eget innlegg, så blir det lettere å finne den igjen!

Til 2-3 porsjoner glutenfri og laktosefri peppersaus trenger du

Litt gulrot og det grønne fra vårløk

2 dl. matfløte

Buljong (eller salt) Touch of taste sin oksefond er lavFODMAP

1/2 ts. grovkvernet pepper

Litt sukkerkulør

Fremgangsmåte

Stek gulroten og vårløken og hell på 2 dl. matfløte. Tilsett litt buljong, begynn med  litt og smak, tilsettt litt mer om nødvendig, og ca 1/2 ss. med grovkvernet pepper. La sausen småputre til den er blitt tykk, ca. 5-10 min. For mørkere farge kan du bruke litt sukkerkulør, men det er ikke nødvendig. Har du ikke lav FODMAP buljong kan du bruke salt.

 

Lagre