Gluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med baconGluten- og laktosefrie enkle frokostpannekaker med bacon

Det enkle er ofte det beste, spesielt når man trenger litt rask frokost! En dag tenker jeg at jeg skal lage proteinpannekaker eller noe annet fancy som metter litt mer og som kanskje er litt sunnere, men akkurat i dag hadde jeg lyst på noe lett, enkelt og supergodt og da ble det helt enkle pannekaker.

Denne røren gir to pannekaker, akkurat nok til frokost!

1 egg

80 g. laktosefri melk

50 g. glutenfritt lyst mel

1 ts. smeltet smør.

Noen baconskiver

Fremgangsmåte:

Pisk egget lett og rør inn resten av ingrediensene. La røren hvile i 10-15 min (mens du dusjer?). Stek baconet lett og hell halvparten av røren i stekepannen. Stek på middels varme, til pannekaken er gylden, og snu.

Spises som de er eller med litt god, gammeldags, hvitt strøsukker.

 

Lagre