Er du lavFODMAP?Er du lavFODMAP?

Som noen fikk med seg, så var jeg på kurs i Oslo, i går. Ikke et lavFODMAP-kurs nei, men et kurs om nettmarkedsføring i regi av Webgruppen. For en grønnskolling som meg var dette utrolig lærerikt! Det skorter fortsatt litt (noen vil kanskje si veldig mye her) på teknisk innsikt/det grafiske, så bloggen ser ut som den gjør, inntil videre… Det å få lære mer om hvodan bl.a. Google og Facebook virker var gull verdt og Nina Furu, kursholderen, presenterte innholdet på en lettfattelig måte slik at selv jeg klarte å henge med i svingene. Jeg tror likevel at kurset også er lærerikt for de som kan litt, men som ønsker å lære mer.

Er du lavFODMAP?

Da jeg entret lokalet ble jeg med en gang spurt om følgende: «Er du lavFODMAP?» Hvorpå svaret mitt kom veldig kontant og naturlig: «Ja, det er meg!» Hehe, snakk om å både bli identifisert OG å identifisere seg med bloggen og boken! Jaja, det kunne vært verre!

Kurset var så interessant at jeg presset kroppen til det ytterste, men jeg måtte likevel gå før tiden. Da var hodet fullt og kroppen rimelig lei, kan man si, men jeg føler heldigvis at jeg fikk med meg ekstremt mye!

Ingen lunsj for meg, men jeg hadde med medbragt!

Lunsjen kunne jeg ikke spise, men den luktet helt nydelig! Chili con carne er neppe det en IBS-er bør spise før en flyreise. Jeg hadde, som vanlig, med meg mat for å ikke lage noe styr. Surdeigsbrød av spelt hadde jeg stekt dagen før og det smakte fortsatt godt til lunsj!

Neste uke drar jeg til Oslo igjen. Da blir det nytt lavFODMAP-treff torsdag den 10. september. Lørdag 12. skal jeg signere bøker og dele ut smaksprøver i Eldorado sitt boktelt under Matstreif. Å treffe gamle og nye lesere er alltid veldig kjekt, så dette gleder jeg meg til!

NB! Forelaget mitt er kjempeflinke med markedsføring og jeg er virkelig, virkelig stolt over å være en del av Aschehoug, men som blogger og forfatter er det greit å kunne litt om makedsføring på nett. I tillegg er det alltid kjekt å treffe andre, både grundere og bedrifter, man vet aldri om det kan oppstå gode samarbeid! 😉

 

 

 

Lagre