Etter å ha skrevet mitt forrige innlegg, om vårløk og purreløk, kom jeg til å tenke på noe… Det kan jo synes som om det grønne på løken er greit… kan dette være greit? Altså, om man legger hvitløk i vann (ev. lar den ligge for lenge i kjøleskapet, som jeg har gjort), kan man spise det grønne? Det er jo langt i fra noe logikk i dette, siden jeg ikke har hørt at man kan spise det grønne fra andre løksorter, men… det slo meg plutselig… om hvitløk er hvitløk, eller om det grønne er mildere? Mon tro om fru-løksensitiv må teste ut dette…

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Hverdagen

Nye muligheter!

(Sponset) Vil du være førstemann til å få tilbud om kurs, konkurranser, foredrag, boksigneringer og andre nyheter? Meld deg på nyhetsbrevet på høyre side og vær med i trekningen om dette urtekrydderet og en deilig olivenolje fra Oliviers & Co i Bergen. Trekning...

Les mer...

Helse, Hverdagen, Min mening

Vær inkluderende

Fra lanseringsfesten min i fjor. Min gode venninne Elisabet demonstrerer lavFODMAP-forkle! 🙂 Vær inkluderende Nå er det ikke lenge til lanseringsfestene mine og i den forbindelse har jeg et ønske: Vær inkluderende! Jeg vet ikke hvor mange eller hvem som kommer,...

Les mer...