Etter å ha skrevet mitt forrige innlegg, om vårløk og purreløk, kom jeg til å tenke på noe… Det kan jo synes som om det grønne på løken er greit… kan dette være greit? Altså, om man legger hvitløk i vann (ev. lar den ligge for lenge i kjøleskapet, som jeg har gjort), kan man spise det grønne? Det er jo langt i fra noe logikk i dette, siden jeg ikke har hørt at man kan spise det grønne fra andre løksorter, men… det slo meg plutselig… om hvitløk er hvitløk, eller om det grønne er mildere? Mon tro om fru-løksensitiv må teste ut dette…

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

Dårlig magedag i dag…

Litt usikker på om det var maten i går, eller om det bare er sånn at av og til har man dårlige magedager… Dessverre klarte jeg ikke å motstå denne sjokoladen som stod på rommet da jeg kom opp fra bassenget og lurer jo litt på om det kan være sjokoladen sammen med...

Les mer...

Hverdagen

LavFODMAP-lunsj i Bergen!

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å...

Les mer...