I dag fikk jeg en veldig hyggelig mail fra bloggportalen Norske reiseblogger om at jeg er plukket ut til å være med som reiseblogger på deres tur til Marrakech. Da jeg fortalte dette til min kjære mamma sa hun: «Da må du ikke skrive så mye om magen din!» Vel… Jeg tror alle som har mageproblemer blir i overkant opptatt av magene sine, spesielt på reise, ihvertfall blir jeg det. Jeg har andre kroppslige plager, men det er få som får så mye oppmerksomhet som magen min, selv når den ikke plager meg.

Og det er vel noe av det mest irriterende med «magegreier». Ikke nok med at man engster seg når det står på, neida, man engster seg nesten like mye når man ikke merker noe, for da kan jo treskeverket plutselig sette i gang! Idiotisk, ikke sant?

LavFODMAP-rapport fra Marrakech

Nå har det seg slik at jeg skal blogge både om reiseopplevelsene mine, i reisebloggen min, men også dere lesere av lavfodmap skal få rapporter fra Marrakech! Jeg skal finne ut litt mer om hvordan Marrakech egner seg for bevegelseshemmede. Men også og det er mulig å dra dit for for matallergikere og «sånne som oss». I tillegg skal jeg få litt opplæring i fotografering, noe jeg gleder meg stort til!

 

Lagre

Lagre