IMG_9904Chevre

Hvem har sagt at lavFODMAP må være kjedelig? I dag spiste jeg noe helt fantastisk godt til lunsj og det tok meg ca. 10 min. å lage (jeg hadde surdeigsbrød av spelt i fryseren da… )

Du trenger:

Skiver av surdeigsbrød av spelt

Chevre

Litt salat

Tomat

litt balsamicoglaze

litt salt og pepper

litt basilikum

litt ripsgele* eller annet lavFODMAP-syltetøy

litt walnøtter eller pecannøtter

Fremgangsmåte:

Sett grillen i ovnen på full styrke. Legg chevre på brødskivene og grill i ca. 3-5 min.

Finhakk tomaten og bland inn litt balsamicoglaze, salt, pepper og finhakket basilikum.

Legg litt salat på en tallerken. Når skivene er ferdig i ovnen legger du de oppå salaten, legger litt syltetøy på toppen av osten og drysser over med tomatene og til slutt litt hakkede nøtter. NYYYYYT

  • Rips er ikke testet av Monash University, men mange rapporterer om at de tåler det bra.

Lagre