«Allergimat – smaker ikke det dr*tt da?»

av | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

Var kommentarene jeg fikk etter å ha servert muffinsene mine på et business-event sammen med Kolbrun Retorikk og fotograf Christin Eide . Ingen hadde smakt glutenfrie kaker før, ihvertfall ikke bevisst, men de innbilte seg at det skulle smake tørt og dårlig og ihvertfall ikke kjempegodt!

Det er synd at folk tror at «allergimat» skal smake dårlig, men jeg har en idee om at jeg skal klare å omvende folk. Man må bare ha fantasi og tolmodighet til å prøve og feile litt!

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

På filmset med lav FODMAP
Hverdagen

På filmset med lav FODMAP

I går var jeg med på noe veldig spennende. Jeg hadde ansvaret for cateringen til Kolbrun Retorikks filmteam da de filmet til sitt prosjekt "Retorikk til folket" på Bryggen, i Bergen. Siden vi skulle være ute hele tiden tenkte jeg det kunne være godt med varm suppe...

Les mer...

Helse, Hverdagen, Min mening

Vær inkluderende

Fra lanseringsfesten min i fjor. Min gode venninne Elisabet demonstrerer lavFODMAP-forkle! 🙂 Vær inkluderende Nå er det ikke lenge til lanseringsfestene mine og i den forbindelse har jeg et ønske: Vær inkluderende! Jeg vet ikke hvor mange eller hvem som kommer,...

Les mer...

Kraft... nesten...
Hverdagen

Kraft… nesten…

Jeg følte meg som verdens beste husmor der jeg stod og laget kraft på kotelettbeinene etter dagens middag. Det tok nøyaktig tre timer før jeg plutselig følte meg som verdens verste husmor... Kraften, som forøvrig smakte fortreffelig, skulle bare koke inn litt...

Les mer...