Influensa meg 1-0

av | Helse | 1 kommentar

I dag skulle jeg egentlig vært i Oslo, for å holde foredrag under Reiselivsmessen. Jeg har ikke hatt influensa siden jeg var 18 år, men i forrige uke slo den til. Hardt og brutalt. Først trodde jeg det var jetlag, men da halsen ble som sandpapir, jeg begynte å nyse, nesen ble tett og hodet ble fyllt av bomull samtidig som det sto en gærning og dunket utenfra, skjønte jeg at det var influensa.

Video

På Reiselivsmessen skulle jeg snakke om å reise med matallergier, intoleranser og kronisk sykdom. Siden jeg ikke kommer meg til Oslo deler jeg heller reisedagboken fra en av reisene mine. I tillegg deler jeg denne (dårlige) videoen av hvordan du kan lage glutenfritt brød i en liten eggekoker. Jeg beklager den utrolig dårlige kvaliteten på videoen, kanskje helgens prosjekt blir å lage en litt bedre video? Vi får se hvor mye bomull som fortsatt er igjen i hodet… NB! Brødet på bildet er også laget i eggekokeren!

 

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

1 kommentar

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Erkjennelsens time...
Helse, Min mening

Erkjennelsens time…

Erkjennelsens time... Noen ganger er det greit å stikke fingeren i jorden og erkjenne at man ikke lenger er 100% frisk. At man kanskje må ta litt hensyn til både kropp og sinn. Vel, for så si det mildt, så ble natten ganske begrederlig. Magesmertene var så ille at...

Les mer...

Hvete og meg, gikk det bra da?
Helse

Hvete og meg, gikk det bra da?

Jeg har lenge tenkt å prøve på gjeninnføring av hvete. Før jeg startet på lav FODMAP hadde jeg aldri mistanke om at hvete skulle være noen av de matvarene jeg reagerte dårlig på, men jeg kuttet det ut i eliminasjonsfasen for å være sikker. Det skulle gå 2-3 måneder...

Les mer...